11 юли мина под знака на две значими събития. Едното- световното първенство по футбол, а другото- сватбата на щерката на д-р Валентин Дуков- Веселина, за любимия и избраник- Борислав Герасимов.
Ако често се случва известни хора да си търсят повод за влязат в някое измислено светско събитие, то определено това тържество имаше своята собствен облик и чар. Със сигурност причината е в младоженците, които искаха да подарят на себе си и близките си един незабравим празник. … И успяха.
Младата зъболекарка влезе в булченската роля с красива рокля на известна столична дизайнерка, модел La spasa, украсена с 250 камъка Swarowski. Бижутата Diamants също бяха от специалната колекция на Swarowski. За впечатляваща прическа и грима се бе погрижила стилистката Юлия Георгиева.
Младоженецът се беше доверил на популярната русенска фирма Топ мен, където сътвориха по италианска кройка и плат на Черути костюм Bogatti. И двамата бяха свели избора си на обувки до Baldinini. За отбелязване е стилното облекло на тъщата- д-р Мария Сапункьова, която се представи отначало с шапка на Ирина Сардарева, а по-късно- с аксесоар на Едита Перони, докато свекървата- Галя Герасимова, искреше в рокля на парижкия дизайнер Szeto.
Всички гости останаха впечатлени от празничната украса в църквата „Св. Троица”, където бе венчавката. Тя се оказа дело на младоженеца Борислав, който като съсобственик на конфекционерната фирма „Херос” използва възможността да предаде допълнителна тържественост на храма. Лично Н. пр. Русенският митрополит Неофит венча младоженците в служение с отец Иван и отец Илиян, като бяха изнесени и короните от църковното хранилище. Дядо Неофит подари лично икона на Божията майка.
Светската част на тържеството премина в ресторанта на Данюб плаза, като главен сценарист на програмата бе Богдан Томов със свой екип. Изненада от приятели за младоженците бяха живи екзотични пеперуди, доставени от председателката на Международната асоциация на блондинките Мария Ускова. Веси и Борко ги подържаха в ръка, следвайки поверието, че след това като ги пуснат, ще им се изпълнят най-съкровените желания. Богдан Томов зарадва „виновниците” за тържеството със своеобразна томбола. Всеки от тях тегли по 10 картички, на които имаше атрактивни обещания на един към друг в бъдещия им съвместен живот.
Младоженецът бе подложен на сериозно изпитание- трябваше с вързани очи и опипвайки раменете на други млади хубави девойки да открие без грешка своята избраница… И успя!!!
Финалът на сватбения купон бе даден във Военния клуб, където към градусът на настроение се добавиха и кариоке изпълнения.