Превърналият се вече в традиция курс за асистент на лекаря по дентална медицина, който  клиника Дукови организира за 5-та поредена година в Русе, вече е факт. Заради и тази година засилен интерес срокът за записване се удължава до края на седмицата, информиха оттам. Курсът се провежда в партньорство с авторитетното Сдружение Хипократ.
 
Факт е, че за тези пет години близо 60 жени получиха знания, умения и диплома за престижна и доходна професия.
До момента, в който са решили и са се записали в курса те са работили на различни места и имат различни степени на образование.  Не са малко и онези, които са имали влечение към медицината – към лекарската професия или тази на стоматолога, но по различни причини не са успели да го осъществят.
 
А сега чрез този курс намират до голяма степен удовлетворение на своето професионално желание. За други курсът дава възможност за реализация на хора, търсещи нов професионален път.
 
Курсът на обучение протича между 6 и 9 месеца, като то се извършва онлайн и присъствено /в почивните дни/.
Интересен е фактът, че завършили и получили дипломи за асистент на лекаря по дентална медицина идват от чужбина, за да получат този документ /дипломата от курса е призната в целия ЕС/. Статистиката сочи, че 96 процента от завършилите работят по новата специалност.
  
Обучението са завършили и млади жени, които сега работят в Малта, Испания и САЩ.
 
Още повече, че съвсем скоро за да се работи като асистент на зъболекаря, всички на тази длъжност ще трябва ими да имат такава диплома или да са мед. сестри.
 
   Ако и ти търсиш своя професионален път, все още не е късно да се включиш в настоящия курс.
 
   Телефон за справки и записвания: 0889 645 303  и на имейл contact@dukovi-clinic.com