Общи условия

Моля прочетете внимателно настоящите Общи условия преди да използвате онлайн платформата www.dukovi-clinic.com. Тези общи условия уреждат взаимоотношенията между Вас, като ползватели на тази платформа и АПИДПДП Клиника Дукови ООД Ако използвате сайта (зареждате страниците) се счита, че сте съгласни с Общите условия. Ако не приемате общите условия, моля не използвайте нашия онлайн портал.

Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които АПИДПДП Клиника Дукови ООД предоставя Услуги на потребителите си посредством Интернет платформата www.dukovi-clinic.com. Тези условия обвързват всички потребители. Със зареждането на изградените хипер-връзки Потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.

ПРАВИЛА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА САЙТА

АПИДПДП Клиника Дукови ООД (наричан по-долу „Доставчик”), като създател и собственик на интернет портала www.dukovi-clinic.com Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в този сайт (наричан по-долу „Сайт”) само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения.

ПРАВА И ОТГОВОРНОСТИ НА СТРАНИТЕ

Доставчикът има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните материали, услуги и цени. Някоя от информацията публикувана в този Сайт е възможно да се отнася до продукти, услуги или програми, които не се предлагат и не са достъпни в момента. За повече информация за наличните продукти се свържете с нас на посочените координати за контакти.

ОГРАНИЧЕНИЕ НА ОТГОВОРНОСТТА

Доставчикът, неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелсва за каквито и да е щети вкл., но не само щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или др. произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на този Сайт, като това е независимо от съществуването или несъществуването на предупреждение спрямо Доставчикa за възможност да възникнат такива вреди. В случай, че в следствие на използването на този Сайт, или материали от него от ваша страна доведе до възникването на вреди, за които е необходим ремонт, сервизиране или поправка оборудване или информация ВИЕ поемате цялата отговорност и всички разходи свързани с отстраняването на нанесените вреди.

ИНФОРМАЦИЯ ОТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Работата с личната информация, която Вие по желание можете да изпратите до Доставчикa с цел получаването на продукти или услуги, предлагани от този сайт е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. Нямате право да излагате или изпращате от или към този уеб сайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони. Доставчикът използва личната информация, с цел да установи по-добре вашите нужди и интереси и така да можем да ви предоставим услуги с по-добро качество. В някои случаи ние използваме изпратената от Вас информация, за да ви помогнем да заявите дадена поръчка или да изпълните дадена транзакция, да поддържаме контакт с вас, да ви информираме за наши продукти, услуги и оферти, да персонализираме промоционални оферти. Ние не използваме по какъвто и да е друг начин изпратената от Вас лична информация.

ПРЕПРАТКИ КЪМ ДРУГИ WEB САЙТОВЕ СОБСТВЕНОСТ НА ТРЕТИ ЛИЦА

Наличните препратките от този Сайт към Web сайтове собственост на трети лица са предоставени единствено и само за ваше удобство. Ако използвате тези препратки, вие ще излезете от този сайт. Доставчикът не контролира тези сайтове на тези лица и не поема никаква отговорност за никой от тях или тяхното съдържание. При посещението си в някои от тези сайтове, вие правите това изцяло на своя отговорност и на свой риск.

ПРОМЯНА НА ЦЕНИ НА СТОКИ

Доставчикът има правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената която е била актуална по време на сключване на договора. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, Доставчикът има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обещетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, ако има такива. Съобщението за намалени цени е с поставяне на новата цена до старата която е зачертана . Ако не е посочен срок на намалената цена, тази цена важи до изчерпване на количествата, но не повече от 1 месец или 6 месеца когато е при условия по чл.66 ал.2 от ЗЗП. При поръчки над 100 лв. доставчикът има право да изиска изрично авансово плащане на цялата стока.

ТЪРГОВСКИ МАРКИ

Всички изполвани имена, знаци и символи на продукти публикувани в този сайт са търговски марки или са защитени от авторското право, които са притежание на техните собственици.

Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите
Съгласно ЗЗП ние от АПИДПДП Клиника Дукови ООД сме длъжни и Ви предоставяме свободно следната информация:
името и адреса ни – АПИДПДП Клиника Дукови ООД , гр. Русе, ул. Свети Горазд 1;

  • основните характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт
  • цената на стоките е изписана С ВКЛ. ДДС на страниците за представяне на съответния продукт
  • стойността на транспортните разходи за доставка, които НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на стоките можете да видите в информацията за Доставка на всяка продуктова страница.
  • Плащането на стоките е съобразено с чл.93 ал.1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД), за което се получава съответния документ

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Личните данни, получени за обработка от потребителите, се съхраняват на сървъри, които се намират в Data center в защитена среда. Съгласно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел и са станали достояние на АПИДПДП Клиника Дукови ООД, както и на поправка на тези Лични данни.

ОТКАЗ ОТ СТОКАТА

www.dukovi-clinic.com Ви дава възможност да върнете закупен от Вас продукт в 14 (четиринадесет) дневен срок от получаването му и ние ще Ви възстановим сумата, която сте заплатили за него, при следните условия:
Необходимо е продуктът да бъде в оригиналния си вид, опаковка и качество.
Продуктът/ стоката не трябва да е подлаган/а на никаква обработка и други действия, нарушаващи целостта му, както и не трябва да е премахнат етикета.

При връщане на продукта, купувачът трябва да изпрати следните данни:

1. Номер на поръчка;
2. Имена на клиент;
3. Телефон за връзка;
4. Номер на фактура (ако такава е издадена);
5. IBAN. При желание, клиентът може да посочи причина за връщане.

Връщането на продукти в срок от 14 работни дни от датата на получаване на стоката важи както за физически, така и за юридически лица. към него трябва да е приложена товарителницата от куриера и/или отпечатано системното съобщение за потвърждаване на поръчката.

Разходите за връщането на продукта са за сметка на клиента. Ако състоянието, в което ни връщате продукта не отговаря на посочените условия, www.dukovi-clinic.com си запазва правото да ви го върне обратно, като разходите за доставка ще са за ваша сметка, а сумата, с която сте го закупили, става невъзстановима. Сумата за възстановяване за закупената стока се превежда към Вас, след приемане на пратката от наша страна и след като се уверим в нейната цялост и оригинален търговски вид. Ако искате да се възползвате от възможността да върнете дадена стока, моля първо да ни уведомите, като ни изпратите съобщение с номера на вашата поръчка и причината за връщане.