Посещение на Корея в търсене на нова технология на Osstem

Д-р Дуков и д-р Сапункьова посетиха централата на Osstem Implant на 17.10.2023 г, заедно с още лекари по дентална медицина от България, които гледаха продуктовата изложбена зала. Бяха им представени  нова технология и продукт, които все още не са доставени в Европа. Лекарите наблюдавали с интерес корейски изследователи, които тестваха функционалността на медицински устройства в център за изследване и развитие (R&D).

Срещата се състоя в 09:00 ч. на 17-ти октомври в квартал Магок, известен като „последната земя на жълтъците на Сеул“. Магок е мястото, където се намира централата на Osstem Implant, компания номер 1 в света за импланти.

 

Проф. Ким, д-р Дуков, проф. Парк

Osstem Implant обяви, че ще се стреми да стане компания за импланти номер 1 в света до 2026 г. и дентална компания № 1 в света до 2036 г. въз основа на уникалното старание и искреност на корейците, непоколебима воля и високи технологии.

На снимката са всички лекари по дентална медицина, намиращи се във фоайето на Osstem Implant. Тази скулптура е създадена като произведение на изкуството във формата на имплантен продукт, олицетворява упоритата работа на техника.

Компанията обяснява, че централата в Корея получава посещения и обиколки от местни и чуждестранни специалисти по дентална медицина почти всеки ден.

Зъбите са важно условие за щастие за цялото човечество, независимо от статус или раса. Световната здравна организация определя здравите зъби като стандарт за цялостно здраве, щастие и качество на живот.

Имплантите са технология, която помага на зъбите. Функцията на изкуствените зъби създава здравословно състояние на устната кухина. Osstem Implant се стреми да стане световен лидер в тази технология.

Междувременно Osstem Implant, която постигна годишни продажби от 1 трилион вона за първи път миналата година, се фокусира върху растежа. Osstem Implant ускорява разширяването на продажбите си чрез укрепване на своя бизнес и разширяване на износа, включително насочване към европейския пазар. Освен това Osstem Implant планира да засили своя дигитален бизнес и да се превърне в компания №1 в света за импланти, като регистрира продажби от 2 трилиона вона до 2026 г.

Централата на Osstem Implant се намира в квартал Magok, Gangseo-gu, Сеул