Конкурсът „Нарисувай своя зъболекар“ се организира от Дентална клиника Дукови – град Русе.
Условия
В конкурса имат право да участват деца от 3 до 12 години. Всяко дете може да участва само с една снимка на своя рисунка. Конкурсът е с тема „Нарисувай своя зъболекар“ и няма ограничения за техниката на рисуване.
Етап I
От 7 април до 31 май да изпращате снимки на Вашето дете с неговата рисунка на Facebook страницата на клиниката или чрез лично предаване в нашата клиника на адрес: град Русе, ул. „Петко Д. Петков“ 9 а, от понеделник до петък от 9.30 часа до 18.00 часа. Освен снимка или физическа рисунка трябва да бъдат предоставени следните данни: имена на детето, населено място, в което живее, години, име на зъболекаря. В допълнение: изпращайки рисунка/снимка с рисунка на Вашето дете се съгласявате тя да бъде качена в страницата на клиниката без публикацията да нарушава правата на детето.
Етап II
Събраните през етап I рисунки ще бъдат публикувани на страницата на Дентална клиника Дукови, където ще се проведе гласуване от 1 до 10 юни. Гласуването ще бъде на принцип на броя събрани харесвания на всяка рисунка (снимка). На 11 юни ще бъдат обявени и тримата победители от конкурса. Това ще бъдат рисунките с най-много харесвания.
Награди 3 броя комплекти с материали за рисуване.